Kempen, Virginie van

Tekenen en schilderen

www.Virginie.nl

www.dierbaarportret.nl

Ik ben Virginie van Kempen en opgegroeid een huis in het bos en we hadden altijd veel dieren thuis. Mijn hond was vroeger mijn grootste vriend en we waren onafscheidelijk. Ik had al heel jong een bijzondere band met de dieren in en om ons huis. Nog steeds zijn de natuur en dieren zijn voor mij een grote bron van inspiratie

Tegenwoordig woon ik in Apeldoorn en geniet iedere dag van mijn wandelingen met onze teckel. Ik geniet van de vogels, eekhoorntjes en egels in onze tuin.

Veel mensen ervaren, net als ik, een diepe vriendschapsband met hun dier. De dieren zijn onderdeel van ons gezin en vaak zelfs meer dan dat. Door mijn liefde voor dieren te combineren met mijn schilderkunst, heb ik me gespecialiseerd in het maken van dierenportretten. In 2009 ben ik begonnen met tekenen en schilderen. In eerste instantie met grafiet en later ook met pastel. Ik teken en schilder voornamelijk realistische portretten, maar kan ook kleurige moderne portretten met acryl verf maken. Mijn autonome werk is realistisch en ook een beetje magisch en vol van kleur.

Billitonlaan 1
7314 CM Apeldoorn
Tel. 06 19211258

virginievankempen@gmail.com