Over ons

Algemeen

Een aantal enthousiaste kunstliefhebbers hebben in 2002 de “Kunstkring Brummen en omgeving” opgericht. Met circa 40 leden en veel activiteiten is het een begrip in Brummen en omstreken!

Doel

Een platform te creëren voor mensen die bezig zijn met kunst. KKB biedt een netwerk om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en jezelf te profileren.

Voor wie

Voor mensen die bezig zijn met kunst op allerlei niveaus en in allerlei disciplines. Of je nu professioneel bent of amateur, schildert, boetseert, hakt, schrijft, vilt, weeft, fotografeert, etc.

Onderlinge contacten

Onderlinge contacten vinden we belangrijk. We organiseren hiervoor verschillende activiteiten zoals excursies, inspiratiemiddagen, exposities, open atelierroutes en buiten schilderen. Leden kunnen naar eigen interesse deelnemen aan deze activiteiten en/of, in overleg, zelf iets bedenken en organiseren, want:

De Kunstkring is een vereniging voor alle leden en wordt vormgegeven door alle leden.

Kunstkringkrant

Een aantal keer per jaar wordt een digitale kunstkringkrant uitgegeven en 1 keer per jaar een “fysieke” krant. Hierin staan de excursies, kennismaking met nieuwe leden en van alles wat binnen de vereniging belangrijk is en waar leden zich mee bezig houden.

Spreekt dit alles je aan:

Je bent van harte welkom als nieuw lid!