Agenda

De Kunstkring Brummen exposeert “permanent” steeds wisselend werk van haar leden in de grote zaal en de hal van “Plein 5”, Graaf van Limburg Stirumplein 5, 6971 CE BRUMMEN.

Twee van onze leden Aad van de Bosch, fotografie, en Magda Snijders, keramiek, exposeren van 22 oktober t/m 28 oktober in de Kapel van Bronkhorst. Al vaker hebben zij een duo-expositie gehad. In het gemeentehuis van Brummen, de galerie ’t Arthuus in Loenen en recent in de oude kerk in Middelbeers. Ze vinden zelf dat de fotografie de keramiek versterkt en de keramiek de prachtige foto’s van Aad. Heb je tijd en gelegenheid langs te komen: Je bent van harte welkom.

Je bent ook welkom in ’s-Hertogenbosch. Onder de titel EXPLOZIETIE exposeert Magda met Heleen Wilke, schilderen, Jettie Dooper, collages, en Marion van Delst, fotografie, in de Kunstruimte DE MELKFABRIEK in ’s-Hertogenbosch op 15 en 16 oktober en op 21 t/m 23 oktober. ’s-Hertogenbosch is niet naast de deur maar wel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Heleen, Jettie, Marion en Magda kennen elkaar van de Nieuwe Academie Utrecht en werken sinds die tijd veel samen door elkaar te stimuleren, ervaringen uit te wisselen, door feedback te geven en regelmatig te exposeren.