Ons Goede Doel:

PAX Kinderhulp

In de Wereldwinkel in Eerbeek, Stuijvenburgstraat 99, is een verkoopexpositie van werkjes van leden van de Kunstkring. De opbrengst komt volledig ten goed aan PAX Kinderhulp.

Een uitgelezen gelegenheid om voor een schappelijke prijs een leuk kunstwerkje aan te schaffen. Klik hier voor een overzicht van het aanbod.

De Kunstkring Brummen e.o. zet zich jaarlijks in voor een goed doel. Dit jaar wordt groots ingezet door samenwerking met de Wereldwinkel en PAX Kinderhulp om geld in te zamelen voor vluchtelingenkinderen in Noord Irak. Kinderen die door het conflict in Syrië en Irak gevlucht en ‘vergeten’ zijn. Kinderen die leven in kampen, in niet afgebouwde huizen of gewoon op straat. Kinderen die gewend zijn aan oorlog, aan geweld, onzekerheid en armoede. Kinderen die ook gewoon kind willen zijn.

De leden van de Kunstkring Brummen e.o. hebben voor dit doel speciaal werk gemaakt waarvan de volledige opbrengst naar PAX Kinderhulp gaat.

Tevens is door de kunstenaars veel werk beschikbaar gesteld waarvan minstens de helft naar het goede doel gaat.

De Wereldwinkel Eerbeek is blij met de actie en stelt ruimte beschikbaar voor de verkoop van spullen. Tevens zorgen zij voor enthousiaste vrijwilligers en wordt er geen commissie gerekend.

PAX Kinderhulp heeft ook een actieve werkgroep die zich speciaal voor deze groep kinderen inzet. PAX zorgt voor landelijke bekendheid van deze actie door het mee te nemen in hun campagnes. Bij de opening zijn meerdere leden aanwezig die hier actief bij betrokken zijn. Een van de leden komt zelfs deze week terug, dus heeft ongetwijfeld veel te vertellen over zijn ervaringen!

Nieuwsgierig wat allemaal aangeboden wordt? Kom naar de Wereldwinkel Eerbeek, Stuijvenburchstraat 99, 6961 CV Eerbeek.