Ons Goede Doel:

Pax Kinderhulp

Tot 22 december 2018 was in de Wereldwinkel in Eerbeek, Stuijvenburgstraat 99, is een verkoopexpositie van werkjes van leden van de Kunstkring. De opbrengst komt volledig ten goed aan Pax Kinderhulp.

Gelukkig is er nog steeds gelegenheid om voor een schappelijke prijs een leuk kunstwerkje aan te schaffen. Klik hier voor een overzicht van het aanbod. Maar voor even kan dit alleen door een e-mail te sturen naar: info@truankunst.nl met daarin het nummer van het werk en de naam van de kunstenaar.

De Kunstkring Brummen e.o. zet zich jaarlijks in voor een goed doel. Vanaf 2018 wordt groots ingezet door samenwerking met de Wereldwinkel en Pax Kinderhulp om geld in te zamelen voor vluchtelingenkinderen in Noord Irak. Kinderen die door het conflict in Syrië en Irak gevlucht en ‘vergeten’ zijn. Kinderen die leven in kampen, in niet afgebouwde huizen of gewoon op straat. Kinderen die gewend zijn aan oorlog, aan geweld, onzekerheid en armoede. Kinderen die ook gewoon kind willen zijn.

De leden van de Kunstkring Brummen e.o. hebben voor dit doel speciaal werk gemaakt waarvan de volledige opbrengst naar Pax Kinderhulp gaat. Tevens is door de kunstenaars veel werk beschikbaar gesteld waarvan minstens de helft naar het goede doel gaat.

Pax Kinderhulp heeft ook een actieve werkgroep die zich speciaal voor deze groep kinderen inzet. Pax zorgt voor landelijke bekendheid van deze actie door het mee te nemen in hun campagnes.

Nieuwsgierig wat allemaal aangeboden wordt? Maak hier een keus uit het aanbod.