Exposities van leden

Kapel van Bronkhorst.
Kapelstraat 2, 7226 LL Bronkhorst
Gedurende het zomerseizoen 2017 zullen weer een aantal van onze leden hier hun werk laten zien. Klik hier voor het programma.

  • Van 29 juli tm 3 augustus 2017 zijn de nieuwste schilderijen van Tineke Roorda te bekijken samen met die van Ali Klompenhouwer en Diny Boogman (Het Steenders Palet).
  • Van 23 t/m 29 september exposeren Jefke van Iterson (weefkunst), Yvonne van Beusekom (schilderijen) en Jim van Iterson (fotografie en beelden).

Dagelijks geopend van 10 – 17 uur.
Naast de kapel is een terras waar de zon altijd schijnt en de kans op koffie met appelgebak erg groot is (citaat: Otto K.).

Dorpskerk Vorden.
van 7 tm 12 augustus werk te zien van Jefke (weefkunst) en Jim (fotografie en beelden) van Iterson.
De Dorpskerk is geopend van 11 tot 16.45 uur.

Landgoed Middachten.
Stichting Vormgeving in Hout is te gast op Landgoed Middachten. 20 Vormgevers in hout, waaronder Otto Koedijk, tonen hier hun werk. Voor meer informatie: zie de bijlage of kijk op www.middachten.nl of www.vormgevinginhout.nl .
Wie voor 1 september 2017 een boek van stichting Vormgeving in Hout (via www.vormgevinginhout.nl) bestelt, krijgt er een tweede-persoon-gratis-kaartje voor tuin en tentoonstelling op Middachten bij.

Gemeentehuis Brummen.
Vanaf 3 augustus tot eind oktober toont Jim van Iterson foto’s en beelden in de hal van het gemeentehuis. Geopend tijdens kantooruren.